Bulgarien vandt hjemme over Holland, der på fjerdepladsen er tre point efter Sverige i VM-kvalifikationen.

Det hollandske fodboldlandshold har haft svært ved at holde hovedet oven vande de senere år.

Lørdag aften led hollænderne endnu et knæk, da det ude blev til et nederlag på 0-2 i VM-kvalifikationen til Bulgarien.

Stortalentet Matthijs de Ligt fik chancen fra start i midterforsvaret, men den kun 17-årige spiller floppede fælt og blev skiftet ud allerede i pausen efter at have været mere eller mindre skyld i, at Bulgarien kom foran efter syv minutters spil.

Dermed ligger Holland placeret på fjerdepladsen med syv point i gruppe A, som toppes af Frankrig med 13 point efter lørdagens pligtsejr på 3-1 ude over Luxembourg.

Her scorede Olivier Giroud to gange, mens Antoine Griezmann blev noteret for et enkelt mål.

Sverige vandt også lørdag og ligger på andenpladsen med ti point, mens Bulgarien med sejren over Holland spillede sig på tredjepladsen med ni point.