Både Pierre-Emile Højbjerg og Alexander Bah lynede for deres klubber i Conference League.

Flere danske spillere var i aktion for deres udenlandske klubber i de europæiske turneringer torsdag aften, og et par af dem kom på måltavlen.

Landsholdsstjernen Pierre-Emile Højbjerg blev afgørende i Tottenhams 2-2-kamp mod franske Rennes i Conference League. Det samme gjorde Alexander Bah for Slavia Prag, som slog Union Berlin 3-1.

Pierre-Emile Højbjerg startede ellers på bænken i Tottenhams opgør på udebane, men den danske midtbanemotor blev sendt i aktion allerede efter en halv time.

På det tidspunkt havde både Tottenham og Rennes scoret.

I anden halvleg gik det skævt for englænderne, da Gaetan Laborde fulgte op på en afslutning fra den tidligere FC Nordsjælland-spiller Kamaldeen Sulemana og scorede til 2-1.

Men så stemplede Pierre-Emile Højbjerg ind. Bolden faldt ned for fødderne af midtbanemanden i feltet, og så sendte han den i netmaskerne til 2-2, som blev kampens resultat.

Også Alexander Bah og Slavia Prag er med i Conference League. Her satte den tidligere Sønderjyske-spiller sit hold i gang med et langskudsmål til 1-0 efter 18 minutter.

Union Berlin udlignede efter 70 minutter, men Slavia Prag slog tilbage og vandt altså med 3-1.