Pierre-Emile Højbjerg vil udvikle sig og tage det næste skridt i Augsburg, men drømmen er stadig at blive en fast del af Bayern Münchens hold.

Det fortæller danskeren i et interview til det tyske medie Kicker.

For selv om Pierre-Emile Højbjerg ikke vil sammenligne sig selv med spillere som Toni Kroos, David Alaba og Philipp Lahm, der alle blev udlejet fra Bayern og senere efter deres retur blev en vigtig del af det succesfulde sydtyske mandskab, indrømmer han gerne, at han stræber efter en dag at indtage en nøglerolle for Bayern München.

»Det er klart, at Philipp Lahm, David Alaba og Toni Kroos er gode eksempler. De gjorde det rigtig godt, da de vendte tilbage og spillede sig alle på holdet. Det er da også ønskescenariet for mig. Men nu er jeg i Augsburg. Jeg er hverken Philip, David eller Toni, men Pierre. Jeg forsøger at gå min egen vej. Og på nuværende tidspunkt er det bedst for mig at spille i Augsburg,« siger Højbjerg til Kicker og tilføjer, at han ser frem til at spille under træner Markus Weinzierl.

»Jeg mødte ham i tirsdags. Han har gode kvaliteter som menneske, men han er her, fordi han er en god træner. Han har en stor andel i den måde, klubben har udviklet sig på. Han er ung og bringer noget friskt blod. Han kan blive en rigtig stor træner,« siger Højbjerg.

Pierre-Emile Højbjerg kan få sin officielle debut for Augsburg, når klubben på hjemmebane møder Hoffenheim den 1. februar. Inden da kan Højbjerg vise sig frem, når Augsburg tager på trængslejr til Tyrkiet på søndag.