Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Året var 1992, og dér fandt Kasper Hjulmand kærligheden.

Nu er der gået 30 år, og den 50-årige landstræner er stadig skudt i sin kone, Vibeke, som han mødte på Vejle Idrætshøjskole.

Det fortæller han i et interview med Alt for damerne.

»Det var en overrumpling. Hun overrumplede mig den aften. De fleste havde været på højskolen i fire måneder, da jeg ankom, så jeg var ham den nye, der ikke vidste, hvem der var hvem. Og ja, så var der en aften i byen, hvor Vibeke overrumplede mig. Og jeg faldt for hende. Ret hurtigt,« lyder det fra landstræneren, der har tre børn sammen med fruen.

Foto: Laurence Griffiths / POOL
Vis mere

Kasper Hjulmand har tidligere kaldt højskoleopholdet for sin bedste beslutning i livet. Det var nemlig ikke kun på kærlighedsfronten, at det var givende.

»Jeg mødte Vibeke – min kone – på højskolen i 1992, og vi er stadig lykkeligt gift, men ellers har jeg stadig mange gode kammerater fra højskolen, blandt andre håndboldspilleren Lars Christiansen. Vi er et slæng på 12-13 stykker, som følger hinandens liv, og det er rigtig godt,« sagde Hjulmand til Højskolebladet.

Landstrænerens helt store opgave i 2022 er selvfølgelig VM i Qatar, som spilles i slutningen af året.

Inden da har Danmarks landshold dog et par hardcore kampe i Nations Leagues bedste lag, hvor de er i gruppe med Østrig og VM-finalisterne fra Kroatien og Frankrig. Sidstnævnte skal Hjulmands tropper også møde til VM i Qatar.

I juni spilles hele fire kampe i den forholdsvis nye turnering.

Andre læser også