Kasper Hjulmand har netop forlænget sin kontrakt som dansk landstræner.

Han er nu på en aftale, der løber til sommeren 2026, hvor der spilles VM i USA, Canda og Mexico.

»Det har været en kæmpe fornøjelse at arbejde med de her spillere de seneste tre år og opleve udviklingen og det bånd, der er blevet skabt mellem dem og de danske fans. «

»Mit mål har været at samle og inspirere hele Danmark og give tilbage til børnene og de klubber, hvor spillerne er vokset op. Det synes jeg, at vi har gjort, men det skal ikke stoppe her, « siger Kasper Hjulmand.

Kasper Hjulmand har været landstræner i 38 kampe siden sommeren 2020, hvor det er blevet til 23 sejre, 3 uafgjorte og 12 nederlag.

Særligt stærkt står holdets EM-semifinale i 2021, men seneste VM ikke var noget at skrive hjem om.

»Vi er meget glade for forlængelsen. Kasper har sammen med spillerne og staben gjort det fantastisk og har skabt store sportslige resultater med bl.a. EM-semifinalen og en suveræn VM-kvalifikation. Derudover optræder landsholdet imødekommende og i øjenhøjde med danskerne, her spiller Hjulmand en central rolle,« siger DBUs fodbolddirektør, Peter Møller.

Holdets næste kampe er i EM-kvalifikationen i Parken mod Nordirland 16. juni og i Slovenien 19. juni.

Her er Danmark kommet vaklende fra land, men har dog en overkommelig pulje og tid til at rette op sagerne.


Lyt: B.T. kårer skurke og helte i sæsonens sidste superligarunde. Søg efter Transfervinduet der hvor du lytter til podcast, eller lyt med i playeren herunder: