FCN-træner Kasper Hjulmand så Emre Mor score et drømmemål, men det var arbejdsindsatsen, som vakte glæde.

Farum: Hypen omkring FC Nordsjælland-talentet Emre Mor vil givetvis nå nye højder, efter at angriberen scorede et fantastisk solomål i 2-0-sejren over FC København søndag.

Målet fik jublen frem på FCN-bænken og hos cheftræner Kasper Hjulmand, men efter kampen var det især et andet aspekt ved Emre Mors præstation, som vakte glæde hos træneren.

»Det, der gør mig rigtigt glad, er, at han hænger 100 procent sammen med holdet i dag. Han ofrer sig i duellerne, og han presser,« lyder det fra Hjulmand.

 
Emre Mor tager bogstavelig talt sagen i egen hånd, da han på forrygende vis dribler hele FCK-forsvaret og bringer FC Nordsjælland på 1-0.
Vis mere

»Han er jo en fantastisk presspiller, når han gider. Så det, jeg er allermest tilfreds med, er, at han faktisk er en del af vores hold i dag og ikke en station for sig selv,« siger Hjulmand.

FCN spillede forårets klart bedste kamp, og Emre Mor var langt fra det eneste lyspunkt på holdet fra Farum søndag.

Men de færdigheder, han viste ved 1-0-scoringen, kan alligevel ikke få Kasper Hjulmand til at afstå fra at sende superlativer i retning af sit 18-årige guldæg.

»Vi ser det jo hver uge på træningsbanen, og det, han lavede, er jo vanvittigt. Det er ekstraordinært. Der er så meget fart i skoene på ham, siger FCN-træneren og sætter lidt flere ord på uforudsigeligheden i Emre Mors spil.

»Bedst som man tror, han sparker, så tager han et træk mere og skifter retning. Og når han først kommer der, så kan du ikke fange ham. Det er en umulighed,« siger Hjulmand.

Modsat i flere af forårets andre kampe begik de mange unge FCN-spillere ikke store og kostbare fejl i opgøret mod FCK.

FCN ramte, hvad der nok lige nu er holdets topniveau. Til stor glæde for Kasper Hjulmand.

»De fejl, vi har lavet, har ikke en kæft at gøre med, om man er ung eller gammel. Det handler om kvalitet,« siger han.

»Jeg går ikke med på, at fordi man er ung, så har man lov til ikke at spille med den kvalitet, jeg ved, man kan. Vi stiller sindssygt store krav til, hvad vi skal kunne. Så ser vi niveauet, og det skal vi kunne uge efter uge,« slutter Hjulmand.

/ritzau/