Den tidligere tyske landsholdsspiller Marcel Jansen stopper sin karriere i en alder af blot 29 år.

Og det er ikke en skade, der gør, at den tyske venstreback har valgt at lægge fodboldstøvlerne på hylden. Beslutningen bunder ganske enkelt i, at Jansen ikke får forlænget sin kontrakt med sin klub Hamburger SV.

»Jeg overvejede situationen i min ferie. Der var masser af gode tilbud, men for mig er det ikke en mulighed at fortsætte. Jeg er fit, kan skifte på en fri transfer og kan stadig tjene gode penge, men jeg foretrækker at give afkald på pengene,« siger Jansen ifølge The Telegraph.

Jansen lidt besynderlige beslutning skyldes, at han ikke ser sig selv i andre klubber end Hamburger SV. Dertil er klubfølelesen simpelthen for stor for tyskeren med 45 landkampe på cv'et.

»I de sidste par år har jeg været meget følelsesmæssigt knyttet til HSV. Jeg vil fortsætte med at bo i Hamburg og vil altid elske klubben. Selvfølgelig også Gladbach (hvor Jansen spillede fra 2004-07). Men skulle der så komme en ny klub? Nej, jeg vil ikke lyve eller bedrage en anden klub eller fans, når jeg ikke længere selv står fuldstændig bag det. Jeg kan ikke pludselig kysse et andet logo,« siger Marcel Jansen.