Liverpool blev ydmyget af Aston Villa i den bedste engelske fodboldrække.

De engelske mestre fra Liverpool tabte søndag aften 2-7 ude til Aston Villa i Premier League.

Det er første gang siden 1963, at Liverpool indkasserer syv mål i en fodboldkamp.

Det er også det største nederlag, Liverpool har indkasseret under Jürgen Klopp som manager.

I denne sæson havde Liverpool vundet holdets første tre ligakampe over oprykkerne fra Leeds samt London-klubberne Chelsea og Arsenal.

I første halvleg scorede angriberen Ollie Watkins hattrick for Aston Villa, som var foran 4-1 ved pausen.

Liverpool-angriberen Mohamed Salah reducerede en enkelt gang efter 33 minutter.

I anden halvleg fortsatte Aston Villa med at imponere, og det blev til yderligere tre scoringer – de to sidste fra kantspilleren Jack Grealish.

Salah blev dobbelt målscorer, da egypteren også var manden bag Liverpools reducering til 2-5 efter en times spil.