Gary Neville har sluttet sig til sin bror Phil i trænerteamet i Valencia, og i den forbindelse har den engelske avis The Mirror lavet en rangering af de bedste fodboldbrødre i verden.

Det engelske brødrepar med efternavnet Neville er blevet genforenet i den spanske La Liga-klub Valencia, efter de for 10 år siden også var på samme hold i Manchester United.

I anledning af Neville-brødrenes genforening har Mirror valgt at granske fodboldhistorien for at finde brødrepar, som har gjort en forskel på fodboldbanen.

Avisen har fundet frem til 30 gange to fodboldspillere, som er blevet vægtet og placeret på en liste. Mirror erkender, at listen er lavet på baggrund af ren mavefornemmelse, og mediet udelukker heller ikke, at det har glemt nogen i farten.

Og Mirror har også skelet mod Danmark. Brødrene Laudrup er naturligvis med på listen, og de to tidligere fodboldspillere indtager en ganske fin fjerdeplads. I beskrivelsen af Laudrup-brødrene skriver Mirror:

»Laudrup-brødrene var velsignet med vilde evner og supplerede hinanden smukt. Michael var den centrale spillerstrateg, som var i stand til at splitte et forsvar med et svirp med højrefoden, mens Brian kunne vride sig fri på fløjen,« lyder ordene, der fortsætter.

»Og så var deres fælles kampfrisure altid helt fantastisk.«

Herunder finder du Mirrors top 10 over de bedste brødrepar i historien:
1. Bobby & Jack Charlton,England
2. Sócrates & Raí, Brasilien
3. Giuseppe & Franco Baresi, Italien
4. Michael & Brian Laudrup, Danmark
5. Frank & Ronald De Boer, Holland
6. Gary & Phil Neville, England
7. Gabriel & Diego Milito, Argentina
8. Yaya & Kolo Toure, Elfenbenskysten
9. Paolo & Fabio Cannavaro, Italien
10. Ronald & Erwin Koeman, Holland