Guus Hiddink er en mand med humor.
Guus Hiddink er en mand med humor. Foto: Andrew Boyers

Guus Hiddink jokede med Petr Cech i sagen om bommerten fra sponsoreren Adidas, der ved en fejl sendte målmandens handsker til hans tidligere klub Chelsea.

Petr Cech troppede selv op på Chelseas træningsanlæg for at hente sine målmandshandsker, og her stødte han på den nuværende manager Guus Hiddink, som stod i spidsen for Cech og 'The Blues' i 2009.

Selvom det var sent efter en lang arbejdsdag, så havde Hiddink rigeligt med overskud til at joke med Petr Cech.

BRITAIN SOCCER ENGLISH PREMIER LEAGUEdasda

»Han vidste, at handskerne var her, men vi forsøgte at skjule dem, hvilket han ikke ville acceptere. Vi forsøgte også at gøre handskerne glatte, men det opdagede han også,« siger Hiddink - helt sikkert med et glimt i øjet - til Skysports blot to dage før, at Chelsea møder Cechs nye klub, Arsenal.

 

Det var en af de større bommerter fra Adidas at sende målmandens handsker til den forkerte klub, men historien fik en lykkelig ende.

»Vi gav dem tilbage (til ham). Det var »nice«. Det er historien,« siger Guus Hiddink.

De nye handsker til Petr Cech er blevet til for at markere Premier League-rekorden for flest clean sheets, som målmanden satte sidste måned, da han holdt buret rent mod Bournemouth.

Dermed overhalede Cech David James og hans 169 clean sheets i Premier League.

Om Petr Cech gav sin tidligere chef igen, vides ikke, men et godt modangreb kunne have været at nævne stillingen i Premier League. Arsenal fører nemlig rækken, mens Chelsea halser gevaldigt efter på 14. pladsen.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.