I Brøndby-tiden blev det bare til en enkelt landskamp. Nu håber Rosenborg-fighteren på mange flere.

Med Mike Jensen som indpisker har Rosenborg spillet sig helt ind i kampen om det norske mesterskab.

Alt tyder på et parløb i toppen med stærke Strømsgodset, men står det til Mike Jensen, bliver det i Trondheim, at mesterskabet skal fejres.

- Vi skal i toppen, og der er mange, der mener, vi skal spille med om guldet. Det mener jeg også, vi har holdet til. Det bliver en rigtig spændende sæsonafslutning, siger han.

Her stopper drømmen imidlertid ikke. Går alt efter planen, skal succesen i Norge medføre en kærkommen sidegevinst.

Et comeback til landsholdet, som Mike Jensen foreløbig kun har optrådt for en enkelt gang. Det skal ske med stærke præstationer og en topplacering i Tippeligaen.

- Det vil være vigtigt at kvalificere os til Europa, så vi kan komme ud og vise os frem. Det vil også være et godt udstillingsvindue for mig i forhold til landsholdet, fortæller Mike Jensen.

Første og foreløbig eneste optræden på det danske A-landshold skete helt tilbage i 2010. For længe siden, erkender Mike Jensen.

- Jeg må jo bare erkende, at jeg ikke spillede godt nok for Brøndby. Nu må jeg kæmpe for, at jeg får chancen igen og så gribe den, siger han.

Lige nu er formen bedre end længe. Måske bedre end nogensinde. Samtidig har Mike Jensen fået gang i målscoringen, efter han er rykket frem på en af de to offensive midtbanepladser i Rosenborg.

- Mod Strømsgodset spillede jeg måske en af de bedste kampe, jeg har spillet heroppe, og scorede det afgørende mål.

- Jeg har altid følt, at jeg kan score mål, og nu har jeg fået en offensiv rolle, hvor jeg kan komme helt frem i feltet.

Til at hjælpe sig både på og uden for banen nyder Mike Jensen godt af selskabet fra Rosenborgs to øvrige danskere, Tobias Mikkelsen og Nicki Bille.

- Vi har det rigtig godt heroppe. Det er rart at have de to andre danskere på holdet, og vi ses en del uden for banen, siger Mike Jensen, der i det hele taget stortrives i det norske.

- Rosenborg har været det helt perfekte for mig. Jeg er rigtig glad for det. Jeg er blevet taget rigtig godt imod, hvilket har gjort, at jeg kan koncentrere mig fuldt ud om fodbolden.