Mario Götze kan være på vej til Liverpool for at blive genforenet med sin tidligere træner i Dortmund.

Den 23-årige tyske Bayern München-spiller har haft en svær sæson i den tyske storklub med kun 12 kampe. Og selv om træner Pep Guardiola forlader klubben til sommer, skal Mario Götze angiveligt stadig være interesseret i at rykke til Premier League.

Årsagen er ganske åbenlys. Mario Götzes træner fra Dortmund-tiden, tyske Jürgen Klopp, begyndte som manager for Liverpool op til indeværende sæson, og den tyske træner skal være interesseret i at hente sin tidligere midtbanespiller til Anfield. Det skriver flere engelske medier – heriblandt The Guadian.

Med 22 mål i 83 Bundesliga-kampe i sin tid hos Dortmund høstede den offensive midtbanespiller succes, og Jürgen Klopp er således interesseret i at få samarbejdet med sin landsmand op at stå igen.

The Guardian skriver, at udsigten til igen at træne under Jürgen Klopp, samt at få muligheden for at kickstarte karrieren, lokker Mario Götze.

Bayern München vil angiveligt kræve 30 millioner pund for Mario Götze, som i øvrigt afgjorde VM-finalen i 2014 mod Argentina. Det svarer til rundt regnet 280 millioner danske kroner.

Liverpool håber ifølge The Guardian på, at de kan købe ham for 15 til 20 millioner pund, og de baserer deres bud på, at Mario Götze kun har 12 måneder tilbage af sin kontrakt ved udgangen af sæsonen, samt det faktum at han ikke ønsker at forlænge med de tyske mestre.

Mario Götze skiftede fra Dortmund til Bayern München i 2013, men noget tyder altså på, at han snart skifter Tyskland ud med den engelske Premier League.