Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Hvem gjorde det godt, og hvem gjorde det knap så godt i dagens pokalfinale?

Her giver B.T. karakterer.....

FREDERIK RØNNOW

En sikker sidste skanse, der tog, hvad han skulle. Virkede dog i momenter usikker i kommunikationen forsvaret og når Silkeborg havde et sjældent skud fra distancen.

Karakter: 7

JOHAN LARSSON

Var for én gangs skyld bedre defensivt end offensivt. Både fordi han holdt en stram disciplin, men også fordi hans normale farlige raids forblev uforløste.

Karakter: 7

BENEDIKT RÖCKER

Tyskeren er hjertet og hjernen i Brøndbys defensiv. Var impliceret i målet Silkeborgs scoring, men gjorde skaden god igen med et modsvar i den anden ende minuttet efter.

Karakter: 7

HJÖRTUR HERMANNSSON

At islændingen ikke er mere sikker på pladsen ved siden Benedikt Röcker er efterhånden et større mysterium. Var med afstand Brøndbys bedste forsvarsspiller.

Karakter: 10

ANTHONY JUNG

Det er altid op og ned med tyskeren. Teknik og sparket med venstrebenet er i topklasse, men defensivt ligner han indimellem en serie-spiller, der er gået forkert.

Karakter: 4

BESAR HALIMI

At en mand, der før har krøllet frispark op i krogen, ikke kan sparke en bold i et helt tomt mål, siger meget om, at Halimi er langt fra formen fra efteråret.

Karakter: 02

SIMON TIBBLING

Svenskeren knoklede og knoklede og var med i meget. Han må være en fornøjelse at spille sammen med, for han er altid spilbar. Blev ikke afgørende, og det trækker ned.

Karakter: 7

CHRISTIAN NØRGAARD

Var endnu engang et vanvittigt solidt anker på midtbanen. Når han er kastet i vandet rykker Brøndby-båden sig ikke. Både bolderobrer og igangsætter. Stærkt!

Karakter: 10

HANY MUKHTAR

Har virket træt de seneste kampe og ikke ramt sit niveau. Kristi Himmelfartsdag kunne heller ikke den største scene vække ham til live. Var anonym og ikke boldsikker nok.

Karakter: 4

KAMIL WILCZEK

Mål fra polakken sker efterhånden hyppigere end bloggere poster billeder af avokado-madder med små blomster, og det siger ikke så lidt.

Karakter: 10

TEEMU PUKKI

Den ene dårlige beslutning afløste den anden på en aften, hvor Pukki havde alle chancer for at vise Brøndbys fans, hvorfor klubben er vilde for at forlænge med ham.

Karakter: 4

LASSE VIGEN CHRISTENSEN

Karakter: 7

KASPER FISKER (UB)

PAULUS ARAJUURI (UB)

ALEXANDER ZORNIGER

10 års pokaltørke er slut, og det kan i høj grad tilskrives én mand: Alexander Zorniger. Tyskeren har genskabt Brøndby.

Karakter: 12PETER FRIIS JENSEN

Så ikke alt for godt ud ved hverken Brøndbys første eller andet mål. Havde inden da holdt Silkeborg inde i kampen, men det visker ikke hele pletten væk for keeperen.

Karakter: 4

JENS MARTIN GAMMELBY

Det er kun få måneder siden, han blev nævnt som mulig VM-joker. Det gør han ikke længere. Pokalpræstaionen understregede hvorfor. Ramte ikke mange medspillere.

Karakter: 02

SIMON SKOU JAKOBSEN

At der skulle gå 35 minutter før Brøndby fik scoret, skyldtes i høj grad Silkeborg- anføreren. Når alt brændte i Silkeborgs defensiv, var han manden, der kvalte flammerne.

Karakter: 7

TOBIAS SALQUIST

Holdt i åbent spil ok niveau. Var god i hovedspillet og satte vigtige tacklinger ind. På standarder var det en anden sag. Missede markeringen af Wilczek ved 2-1-målet.

Karakter: 4

GUSTAV DAHL

Havde sine kvaler med Brøndbys livlige midtbanespillere. Stod tit fejlplaceret og blev derfor overspillet. Tydeligt at han mangler kampe efter sin skadespause.

Karakter: 4

IBRAHIM MORO

Der er masser muskler og lungekapacitet i ghaneseren, men bolden er han ikke altid venner med. Alt for mange aflevering blev sendt udover sidelinjen.

Karakter: 02

VLADIMIR RODIC

Hvor er de imponerende takter, Rodic indledte sin Silkeborg-tid med? Hvor er driblingerne? Hvor er de giftige skud? Montegrineren var igen en skygge af sig selv.

Karakter: 4

CASPER SLOTH

Skulle binde tingene sammen for Silkeborg på midten. Det lykkedes i momenter, men som sine holdkammerater blev han for ofte most i Brøndbys maskinrum.

Karakter: 4

MIKKEL VENDELBO

Skulle være en kreativ kraft på Silkeborgs mandskab, men forblev en grå mus. Forsøgte at støtte Magnus Mattson på den offensive midt, men skabte intet.

Karakter: 02

DAVIT SKHIRTLADZE

Bødlen fra Tbilisi startede som en joke i AGF, men har udviklede sig flot i Silkeborg. Føringsmålet fra den stille dræbner er der ikke mange, der gør ham efter.

Karakter: 7

MAGNUS MATTSON

Store spillere leverer i de store kampe. Magnus Mattson måler ikke mange centimeter, men hans indledning på kampen var forrygende. Faldt desværre i niveau sidenhen.

Karakter: 4

MARC ROCHESTER SØRENSEN

Karakter: 4

SAMMY SKYTTE

Karakter: 4

GUSTAV NILSSON (UB)

PETER SØRENSEN

Hvorfor give genvalg til 10 af de 11, der i weekenden som det første hold i 21 kampe tabte til Lyngby?! Silkeborgs trup er ikke bred, men der er trods alt alternativer.

Karakter: 02

Andre læser også