Zlatan Ibrahimovic er uden tvivl en af fodboldverdenens største stjerner.

Men selv de største kan gå sukkerkolde og få brug for hjælp. Eller bare for en ordentlig omgang kiks med syltetøj.

I et stort interview med svenske Expressen fortæller Ibrahimovic om en helt særlig episode med sin agent, Mino Raiola, tilbage i 2017 - i en periode, som Raiola har beskrevet som 'den bedste tid nogensinde' ifølge Expressen.

En periode, han brugte sammen med en skadet Zlatan Ibrahimovic, der på daværende tidspunkt var langt fra sit absolutte topniveau, som verden kender ham for.

Det var mod Anderlecht, at Zlatan Ibrahimovic tilbage i 2017 blev knæskadet. Han var ude i mere end et halvt år.
Det var mod Anderlecht, at Zlatan Ibrahimovic tilbage i 2017 blev knæskadet. Han var ude i mere end et halvt år. Foto: Andrew Yates
Vis mere

I april 2017 pådrog Ibrahimovic sig nemlig en knæskade, da han spillede for Manchester United i en Europa League-kamp mod Anderlecht. Skaden skulle vise sig at være meget alvorlig og er et af de mørkeste øjeblikke i hans fodboldkarriere.

»Det var aldrig sket for mig. Jeg havde spillet 15 år uden en rigtig skade. Det kom først, da jeg var 35,« fortæller Ibrahimovic i interviewet.

Noget af tiden i løbet af de mere end seks måneder, Ibrahimovic var sat ude af spillet på grund af skaden, brugte han sammen med agenten Mino Raiola.

»Vi tilbragte tre-fire uger sammen. Vi var i Miami sammen, og han tog med mig til Sverige. Det var en lang periode. Hver dag. Han slap alt andet og sagde, at det bare handlede om mig nu,« siger Ibrahimovic, der husker tilbage på en særlig oplevelse, han og Raiola havde sammen i tiden, hvor den svenske fodboldstjerne var skadet.

Mino Raiola er berømt og berygtet. Han er fodboldverdenens superagent og har de største stjerner som sine klienter. Også Zlatan Ibrahimovic.
Mino Raiola er berømt og berygtet. Han er fodboldverdenens superagent og har de største stjerner som sine klienter. Også Zlatan Ibrahimovic. Foto: VALERY HACHE
Vis mere

Zlatan Ibrahimovic på krykker havde brug for at røre sig, så Mino Raiola gik med ham mod træningscentret en af dagene. Men så blev Ibrahimovic dårlig.

»Jeg blev svimmel, det snurrede i hovedet. Så sagde jeg til Mino: 'Vi er nødt til at gå på værelset og hvile.' Jeg begyndte at gå med mine krykker, nåede frem til elevatoren, men så faldt jeg sammen. Alt snurrede, og jeg kunne ikke røre mig. Så sagde han (Mino Raiola, red.): 'Vent her, vent her.' Han kom tilbage sammen med fysioterapeuten, og så havde han kiks med syltetøj med. Så begyndte jeg at spise dem.«

»Til sidst sagde jeg: 'Det er okay', men Mino fortsatte med at made mig. 'Mere! Mere!' Han kørte på, og jeg havde munden fuld af syltetøj! Og kiks! Mino sagde: 'Du har brug for sukker!' Han fortsatte med at trykke mad ind i munden på mig, og jeg sagde hele tiden: 'Mino, det er nok',« fortæller Ibrahimovic i interviewet.

Selvom Mino Raiola tvangsfodrede Zlatan Ibrahimovic med kiks og syltetøj, så kom fodboldstjernen og superagenten endnu tættere på hinanden end før i den tid, de brugte sammen tilbage i 2017. Og Ibrahimovic? Han har ikke længere brug for nogen til at made sig, fortæller han.