Statsminister Helle Thorning-Schmidt (S) dukkede op i omklædningsrummet og jublede sammen med Brøndbys spillere efter sejren på 1-0 over Silkeborg søndag aften.

Thorning-Schmidt sang med på sejrssangen og virkede oprigtigt glad for hjemmeholdets sejr i kampen, der markerede Brøndby IF's 50 års fødselsdag.

- Jeg er Brøndby-fan, men det er min første gang på stadion. Jeg tænkte, at med 50 år, så var det tidspunktet nu, sagde Helle Thorning-Schmidt til Canal9.

Statsministeren er opvokset i Ishøj på Københavns vestegn og det er derfor såre naturligt, at hun holder med de blå/gule.

Men det har hun bare ikke altid gjort.

Tilbage i 2003 fortalte Thorning-Schmidt i et medlemsblad for Socialdemokraterne på Østerbro, at hun holder med... FC København - Brøndbys ærkefjende nummer et.

»Så må jeg nok sige FC København,« svarede Helle Thorning-Schmidt på spørgsmålet om, hvem hun holder med i Superligaen.

Det får Twitter-brugeren Jonas Juhler Hansen til at spørge statsministeren, hvem hun egentlig holder med.

Dengang var hun folketingskandidat og medlem af Europa-Parlamentet.

Er statsministeren stadig i tvivl om, hvilken af hovedstadens fodbold-flagskibe hun egentlig holder med, kan hun glæde sig over, at de begge vandt søndag aften. FC København bragte spændingen tilbage i toppen af Superligaen med en sikker sejr på 3-0 hjemme over duksen FC Midtjylland.