GENOPLEV BEGGE AFTENENS DANSKE SEJRE I EUROPA LEAGUE-KVALIFIKATIONEN NEDERST I ARTIKLEN.

Kenan Kodro scorede tre gange, da FC København vandt 5-0 over Stjarnan og kom videre i EL-kvalifikationen.

FC København spillede sig torsdag aften på meget sikker vis videre fra Europa League-kvalifikationens anden runde.

I Telia Parken drev FCK gæk med islandske Stjarnan, der blev sendt hjem med et nederlag på 0-5. Efter 2-0-sejren i den første kamp går FCK videre med samlet 7-0.

Efter opgøret var det derfor også en tilfreds Ståle Solbakken, der havde hele ni ændringer i startopstillingen i forhold til kampen mod AaB.

»Jeg havde ikke regnet med, at der var så stor forskel på de to hold i dag, men jeg havde håbet på, at vi fik en god start, og det fik vi. I perioder var vi gode, og så var der perioder, hvor vi havde svært ved at holde tempo i bolden. Men overordnet var det en god præstation af et hold, som ikke har spillet så meget sammen. VI har haft nogle enkelte træninger sammen, og mange af spillerne reagerede godt på det,« fortalte FCK-træneren til Eurosport efter kampen.

I tredje runde skal den danske klub møde bulgarske CSKA Sofia, der vandt 3-1 ude over østrigske Admira Wacker og er videre med samlet 6-1.

Superliga - FC København vs. Stjarnan. Torsdag den 2. august 2018. Anders Kjærbye - Ritzau Scanpix. (Foto: Anders Kjærbye/ Ritzau Scanpix/Ritzau Scanpix) Foto: Anders Kjærbye/ Ritzau Scanpix

SE B.T.s KARAKTERER TIL FCK EFTER SEJREN OVER STJARNAN HER.

Der var kun spillet knap fire minutter af kampen mellem FCK og Stjarnan, da den vikarierende anfører, Viktor Fischer, drejede rundt i straffesparksfeltet og bragte hjemmeholdet foran 1-0 med et fladt skud.

Midt i halvlegen fordoblede Carlo Holse føringen med en flot afslutning, og det blev også 3-0 inden pausen ved Kenan Kodro.

Samme spiller øgede til 4-0 på et hovedstød tidligt i anden halvleg. Lidt senere lod Viktor Fischer sig udskifte, og han overlod anførerbindet til William Kvist, der spillede hele kampen for FCK.

Kenan Kodro var ikke færdig med sit målshow, og et kvarter før tid fuldendte han sit hattrick ved at score til 5-0.

Det var det andet hattrick i Parken af en FCK-angriber på fire dage, eftersom Dame N'Doye søndag scorede tre gange i 4-0-sejren over AaB i Superligaen.

Kort før slutfløjtet ramte FCK stolpen ved et hjørnespark, og i sekvensen efter måtte FCK-målmand Stephan Andersen redde en islandsk friløber i den anden ende.

FCN sejrede 1-0 over AIK og spillede sig også videre i Europa League-kvalifikationen. Genoplev begge opgør her: