Tottenhams spillere er lykkelige for et point mod Real Madrid i Champions League-opgøret i Madrid.

Tottenhams Harry Kane har vist storform på det seneste, men tirsdag aften var der ikke mål i støvlerne på den engelske landsholdsangriber.

Kane misbrugte en enorm chance i anden halvleg mod Real Madrid i opgøret i gruppe H i Champions League, der endte 1-1.

Alligevel er det en meget tilfreds Harry Kane, der fejrer det ene point ude mod den spanske stormagt.

»De vil altid få chancer, og vi vidste, det ville blive en svær kamp. Vi gjorde det godt og gjorde det svært for dem, og et point på Bernabeu er man altid tilfreds med.«

»Det viser, hvor langt vi er nået som hold,« siger Harry Kane ifølge uefa.com.

Tottenham måtte takke målmand Hugo Lloris for flere pragtredninger i et opgør, hvor Real Madrid havde chancer nok til at sikre sejren set over 90 minutter.

»Det var en fornøjelse at spille her på Bernabeu,« siger Lloris.

»Det var en fantastisk følelse. Vi var bedre i første halvleg, og vi havde nogle muligheder for at score. På det her niveau er det en god følelse af få et point.«

»De pressede os meget. Vi kunne godt have indkasseret det andet mål, men 1-1 ved pausen var godt, og vi blev ved med at arbejde sammen til slutfløjt,« siger Hugo Lloris.

Han bliver bakket op af Real Madrid-målmand Keylor Navas, der også fornemt reddede blandt andet et forsøg fra Harry Kane i anden halvleg.

»I dag var det en kamp for målmændene. Det er svært at score mål. Vi forsøgte, men vi kunne ikke i dag. Vi ønskede et holde nullet, men nogle gange kan man ikke stille noget op,« siger Navas.