Da 'Årets Sportsjournalist'-prisen i aftes blev kåret ved de Danske Sportsjournalisters årlige fest, var der hæder til folkene bag Eurosport-programserien 'Superliga Backstage - Randers FC'.

De tre journalister bag, Kasper Marker, Søren Klæstrup og Kian Fonoudi, løb med aftenenes mest fornemme pris og kan nu kalde sig 'Årets Sportsjournalist 2018'.

I januar vandt programmet også prisen 'Årets Sportsprogram' for deres programserie 'Superliga Backstage - Randers FC'.

Det foregik ved den årlige prisfest, TV-prisen, hvor tv-branchen hædrer de største præstationer og de bedste programmer fra året, der er gået. Og det blev Eurosports produktion Superliga Backstage - Randers FC, der i seks afsnit følger Superliga-klubben Randers FC helt tæt, som løb med prisen.

Fik du ikke set programmerne, eller har du bare lyst til at se dem igen, har vi samlet alle seks afsnit til dig her. Øverst i artiklen kan du se det første afsnit, og herunder følger de resterende fem episoder. God fornøjelse!

 
Det er blevet tid til andet afsnit i serien ’Superliga Backstage - Randers FC’. Klubben har åbnet dørene, der ellers normalt er helt lukkede - og i dette andet afsnit møder vi Randers FC midt i en krisetid. Holdet har ikke endnu vundet en kamp i Superligaen, og ledelsen, spillerne og ikke mindst cheftræner Ólafur Kristjánsson er under massivt pres.
Vis mere

 
Her giver vi dig tredje afsnit af vores dokumentarserie, Superliga Backstage - Randers FC. Klubben har åbnet døre for os, der ellers normalt er lukkede, og i dette trejde afsnit er vi med, når cheftræner Ólafur Kristjánssons fremtid skal afgøres, når de sidste transfers skal laves, og når Superliga-sæsonens første sejr jagtes i lokalopgøret mod AGF.
Vis mere

 
I dette fjerde afsnit af dokumentarserien "Superliga Backstage - Randers FC" er vi tæt på Randers FC og deres nye træner Ricardo Moniz. Hollænderen er nu manden, der skal forsøge at vende skuden, efter Randers FC og Ólafur Kristjánsson har stoppet samarbejdet.
Vis mere

 
’We need gamechangers!’ Vi har igennem efteråret vist, hvad der sker bag de ellers normalt lukkede døre i en fodboldklub. Det har vi gjort i dokumentarserien ’Superliga Backstage – Randers FC’. Nu er det så blevet tid til femte afsnit i serien, og her kommer vi helt tæt på Randers FC’s nye cheftræner Ricardo Moniz i hollænderens første periode i den kriseramte klub.
Vis mere

 
Det er tid til efterårssæsonens sidste afsnit af ’Superliga Backstage – Randers FC’. I dette sjette andet afsnit møder vi Randers FC i en tid, hvor en længe ventet optur langsomt er forvandlet til nye problemer. Og i kulissen kører forhandlingerne om fremtiden for mange af kronjydernes spillere.
Vis mere