19-årige Mads Juel Andersen er færdig i Brøndby, inden han for alvor kom i gang.

Det skriver klubben på sin hjemmeside onsdag.

Det er ellers kun en uge siden, at den unge midterforsvarer fik sin debut i de blå-gule farver. Her vikarierede han i midterforsvaret med Hjörtur Hermansson i Benedikt Röckers fravær i pokalturneringen mod Ledøje-Smørum. Men til vinter er han fortid på Vestegnen.

LÆS OGSÅ: Superliga-boss om nedtur: 'Ingen af os har en garanti for at være her'

For med et halvt år tilbage af sin kontrakt, har han kunnet skrive gratis med en anden klub allerede nu. Og valget er altså faldet på Superligaklubben AC Horsens, som har skrevet en treogethalvt årig kontrakt med Brøndby-talentet. Mads Juel Andersen fortsætter dog i Brøndby efteråret ud.

SE ALLE MÅLENE FRA SENESTE SUPERLIGARUNDE ØVERST I ARTIKLEN

»Jeg glæder mig selvfølgelig rigtig meget til et nyt kapitel i min karriere, men når det er sagt, så er det også meget mærkeligt for mig. Jeg har aldrig spillet andre steder end i Brøndby IF, og klubben vil altid være i mit hjerte. Det er mange oplevelser, dygtige trænere og gode holdkammerater, jeg skal lægge bag mig nu,« siger Mads Juel Andersen til Brondby.com.

Han fortæller selv, at skiftet skyldes, at han gerne vil spille fast i Superligaen. I Brøndby står der flere dygtige spillere foran i køen, og derfor er der langt til spilletid under Alexander Zorniger, erkender han. I Horsens kommer han tættere på spilletid, mener han.

Tiden i Brøndby har dog langt fra været spildt for Mads Juel Andersen. Specielt debuten i pokalturneringen står frem som noget helt specielt for midterforsvareren, der er stolt over at have spillet i Brøndby.

»Jeg har altid arbejdet hårdt og troet på mig selv. Det er to af de mange værdier, jeg har lært her i klubben, som jeg tager med mig videre til AC Horsens. Der ser jeg også nogle af de værdier, som er vigtige i Brøndby IF - nemlig fællesskabet og vigtigheden i at stå sammen. Det er også en af grundende til, at valget faldt på dem,« siger han.

Andre læser også