Den tidligere Paris Saint-Germain-målmand Bernard Lama har kritiseret Neymar for sin attitude i den franske klub.

Det ser ud til, at alt og alle er ivrige efter at kritisere superstjernen efter hans skuffende verdensmesterskab i Rusland. Den 55-årige tidligere PSG-spiller er nu den næste i rækken.

Han mener nemlig, at Neymars attitude ikke er, som den burde være.

»Neymar bekymrer sig kun om at spille. Han mangler alle lederskabsevner og karakter til at lede klubben til større ting,« siger Lama til Live Sports.

Lama roste imidlertid Neymars evner på banen og sagde, at den tidligere Santos-stjerne kunne blive større end Messi og Ronaldo, hvis han er villig til at tage kontakt til den virkelige verden.

»Han har brug for at få en følelse af denne by. De fans, der gør klubben unik og har ægte kærlighed til klubben. Spillerne der har været succesfulde i denne klub har altid været i kontakt med fansene, og Neymar skal gøre det samme,« sagde Lama.Han roser også Zlatan Ibrahimovic som en sand leder, men stiller spørgsmålstegn ved hans beslutning om at forlade Manchester United til fordel for Major League Soccer og LA Galaxy.

»Zlatan kunne lave fejl nogle gange, men hans ekspertise og lederskab gør det nemt for hans holdkammerater at gøre ham til deres leder,« sagde den tidligere målmand.Lama spillede over 250 kampe for Le Parisiens i perioden fra 1992 til 2000.

Artiklen er leveret af ronaldo.com