Landsholdet tog lørdag en tiltrængt sejr i VM-kvalifikationen med 1-3 ude mod Kasakhstan.

Spillet var dog langt fra sprudlende for danskerne, selvom man fik scoret tre mål og faktisk havde bolden i nettet yderligere tre gange, hvor man dog blev dømt offside.

Det var en betragtning, som landstræner Åge Hareide var enig i, da Kanal 5 fangede ham efter kampen og spurgte ham, hvad han var tilfreds med.

»Sejren. Og kun den,« lød det fra en ærlig landstræner, der kaldte kampen den dårligste kamp rent spillemæssigt i hans tid som dansk landstræner.

»Det tror jeg. Vi vinder 3-1, hvor vi kunne have vundet med 6-1 eller 7-1. Vi brænder alt for mange chancer, vi slipper et mål ind mod 10 mand. Nu skal vi være glade for tre point og se videre mod Polen-kampen.«

Polen bliver netop Danmarks næste opgave den 1. september, og her skal helt andre ting til, hvis landsholdet vil gøre sig forhåbninger om point mod de stærke polakker, indrømmer landstræneren.

»Så går det galt,« svarede Hareide til spørgsmålet om, hvordan en kamp mod Polen ville gå, hvis man spillede som mod Kasakhstan lørdag aften.

Også anfører Simon Kjær var enig i tankerne omkring, at det ikke var kønt fodboldspil i Almaty. Men det var han ligeglad med.

»Vi kom for de tre point, og i perioder spiller vi fin fodbold. Men vi gør det svært for os selv. Vi snakkede om, at de tre point var det vigtigste. Dem fik vi, så vi er glade,« sagde Kjær.