Erling Braut Haaland scorede to gange i Dortmunds 3-0-sejr over Mönchengladbach. Ung amerikaner glimtede også.

Den norske angriber Erling Braut Haaland fortsætter, hvor han slap i sidste sæson for Borussia Dortmund.

Lørdag scorede den 20-årige nordmand to gange, da Dortmund på eget græs slog Borussia Mönchengladbach med 3-0 i premiererunden i den tyske Bundesliga.

Haaland og holdkammeraten Giovanni Reyna indtog hovedrollerne i den sikre sejr.

Den blot 17-årige Reyna indledte med føringsmålet ti minutter før pausen, og den purunge amerikaner fremtvang også det straffespark, som Haaland efter pausen sikkert omsatte til 2-0.

Et kvarter før slutfløjt slog Haaland så sejren fast, da han dygtigt vippede bolden over gæsternes målmand.

Danske Thomas Delaney kom på banen midtvejs i anden halvleg for Dortmund til opgøret, der blev overværet af godt 9000 tilskuere.

De regerende mestre fra Bayern München indledte allerede fredag aften jagten på klubbens niende mesterskab i træk med at køre Schalke 04 fuldstændigt over.

Bayern vandt hjemme hele 8-0 i et opgør, hvor Serge Gnabry scorede hattrick, mens også debutanten Leroy Sane, der er skiftet fra Manchester City, kom på måltavlen.

Robert Skov var ikke i truppen, da Hoffenheim indledte sæsonen med at slå FC Köln 3-2 på udebane. Her sad Jacob Bruun Larsen på bænken i hele opgøret.

Danske Jacob Barrett Laursen fik debut for Arminia Bielefeld, da han blev sendt på banen til det sidste kvarter i 1-1-kampen ude mod Eintracht Frankfurt.

Marcus Ingvartsen og Union Berlin tabte hjemme 1-3 mod Augsburg.