Der er endnu ikke enighed om en ny og endelig landsholdsaftale mellem DBU og Spillerforeningen, der repræsenterer kvindelandsholdet og U21-herrelandsholdet i den igangværende konflikt.

Det var ellers et udtalt håb fra profilen Sanna Troelsgaard i seneste uge, efter EM-sølvvinderne havde vundet den meget omtalte kvalifikationskamp mod Ungarn 6-1, at parterne i konflikten ville nå til enighed søndag.

»Jeg er helt sikker på, at vi kommer i mål sammen på søndag. Så jeg glæder mig til mandag, hvor vi ser frem til VM-kvalifikationskampene i næste måned mod Sverige og Kroatien,« sagde Sanne Troelsgaard til DR Sporten i Ungarn.

Men ifølge BTs oplysninger forhandler spillerne og DBU fortsat for at finde fælles fodslag i forhandlingerne om en ny landsholdsaftale. Indtil nu har parterne kun en 'delaftale' at forholde sig til, men altså ikke en endelig afklaring.

Derfor ulmer uroen stadig i kulissen bag landsholdet, som dog kom godt i gang med VM-kvalifikationen trods den kaotiske optakt med forhandlinger og udeblivelse fra en udsolgt træningskamp mod Holland i Horsens.

Det er uvist, hvor langt spillerne og DBU er fra hinanden i forhandlingerne om en endelig landsholdsaftale. Og det er heller ikke lykkedes BT at få indblik i, hvilke knaster parterne fortsat kæmper for at blive enige om.

I forbindelse med offentliggørelsen af den omtalte delaftale fortalte DBU og spillerne, at de ikke ville udtale sig yderligere om forhandlingerne, før en endelig aftale lå klar.

Det er således heller ikke været muligt at få en kommentar fra hverken spillerne eller DBU til denne artikel.