Lyt til artiklen

Erling Haaland er tidens farligste angriber, og den 22-årige nordmand gjorde onsdag det onde ved FC København, da han scorede kampens to første mål i 5-0-massakren.

I 2017 var fænomenet faktisk til prøvetræning i FC København under landsmand Ståle Solbakkens ledelse, men et skifte glippede, da der var dele af den danske mesterklub, som ifølge far, Alfie Haaland, ikke troede på ham.

Det har Alfie Haaland fortalt i et interview til bold.dk.

B.T. spurgte efter Champions League-kampen mod Manchester City, om englændernes manager, Pep Guardiola, kendte til den historie:

Foto: LEE SMITH
Vis mere

»Nej, det vidste jeg ikke. I fodbold er det altid nemt at være bagklog, det svære er at se det før. I denne verden laver alle fejl. Alle kan lave dårlige beslutninger,« siger Pep Guardiola og tilføjer:

»Det gør alle. Managere, sportsdirektører, præsidenter, spillere, alle laver dårlige beslutninger. Hvad er problemet i det? Intet. Det vigtige er at jagte den næste.«

Siden 2017 har Erling Haaland taget gigantiske skridt mod toppen, og han har skiftet klub flere gange som følge af sine mange mål.

Denne sommer betalte Manchester City lige i underkanten af en halv milliard kroner for at få ham til Premier League-klubben.

På pressemødet afviste Pep Guardiola i øvrigt, at der findes en klausul i Erling Haalands kontrakt, så han kan komme tidligere ud af sin kontrakt.

Der har været rygter om, at Real Madrid kunne udnytte en sådan smutvej til at købe ham fri.

Erling Haaland har kontrakt med Manchester City til 2027.