Når Pep Guardiola engang er færdig som fodboldtræner, håber han, at han igen har været et smut omkring Barcelona. Men ikke nødvendigvis, hvor man regner med.

»Mine hold spiller på den måde, jeg ønsker. Jeg vil slutte, hvor jeg startede, mine sidste skridt bliver med ungdomshold. Forhåbentligt i Barcelona,« siger Pep Guardiola i et interview med programmet Universo Valdano.

Den spanske træner har tilbragt 17 år som spiller i FC Barcelona, mens han også har været træner i klubben i yderligere fem sæson, blandt andet med tre spanske mesterskaber og to Champions League-trofæer til følge.

Ifølge Manchester Evening News bliver det dog næppe som træner for førsteholdet igen.

Herover ses en teaser for programmet, det blev sendt torsdag aften på kanalen Movistar Plus.

Guardiola har tidligere udtalt, at hverken Barcelona eller han er interesserede i, at han igen skal træne de store stjerner Cataloniens største klub.

»Min tid som træner er færdig der, for jeg er ikke den samme, som jeg var dengang, og de ser heller ikke mig på samme måde. Det var den bedste tid i mit liv, da verden var vores, og vi havde nogle fantastiske spiller,« har Guardiola sagt ifølge det engelsk medie.

Guardiola har i sin trænerkarriere været i FC Barcelona, tyske Bayern München og nu engelske Manchester City.