Atlético Madrids målscorer roser målmand Jan Oblak for at redde holdet i den dramatiske kamp mod Arsenal.

London. Det så tidligt ud til at kunne blive meget svært, men til sidst kunne Atlético Madrids spillere med tilfredshed se tilbage på den første Europa League-semifinale mod Arsenal i London.

Den spanske fodboldklub fik hentet et 1-1-resultat hjem, selv om holdet måtte spille i 80 minutter med ti mand efter en tidlig udvisning til Sime Vrsaljko.

Få minutter senere blev Atlético-træner Diego Simeone sendt op på tribunen, da han brokkede sig højlydt til dommeren.

- Begyndelsen var lidt skør, og der skete meget.

- Men vi er i en god position før returkampen på hjemmebane, og vi vil have fansene bag os og give alt, så vi kan forsøge at komme i finalen, siger Atléticos Antoine Griezmann til uefa.com.

Franskmanden udlignede i anden halvleg til 1-1, efter at Arsenals franske angriber, Alexandre Lacazette, tidligere i halvlegen havde bragt hjemmeholdet foran 1-0.

Antoine Griezmann sender store roser i retning af Atlético Madrid-målmand Jan Oblak.

Sloveneren leverede flere gode redninger, så spanierne kan rejse hjem med et uafgjort resultat før returkampen på torsdag.

- Lige nu er Oblak den bedste målmand, der findes. Ikke kun fordi han er min holdkammerat, men se på de redninger, han laver, og de point han sikrer os, siger Antoine Griezmann.