FC Barcelona var nede med 0-1 og i store problemer, men vandt 2-1 ude over Ibiza-Eivissa i pokalturneringen.

Pokalkampen blev uventet svær for FC Barcelona og de fleste af storklubbens profiler, da de onsdag aften besøgte middelhavsøen Ibiza.

Med et mål fire minutter inde i tillægstiden undveg Barcelona med nyansatte Quique Setien på sidelinjen at skulle i forlænget spilletid mod UD Ibiza-Eivissa. Med en 2-1-sejr er Barcelona klar til ottendedelsfinalerne i Copa del Rey.

Det kan Antoine Griezmann tildeles en stor del af æren for. Den franske verdensmester udlignede hjemmeholdets føring i det 72. minut, og til allersidst blev han matchvinder med målet til 2-1.

Hjemmeholdet havde været i front siden det niende minut, da Pep Caballe scorede på kunstgræsset.

Til daglig spiller Ibiza-Eivissa i Segunda Division B, der er det tredjehøjeste liganiveau i Spanien. Segunda Division B er inddelt i fire regionale ligaer, og Barcelonas reservehold hører hjemme på samme niveau, men i en anden række.

Reserver kan man dog langt fra kalde de spillere, som Quique Setien satsede på onsdag aften.

Godt nok var eksempelvis Lionel Messi og Gerard Pique blevet sparet for en tur til festøen, men der var udelukkende førsteholdsspillere i startopstillingen.

Undervejs blev profiler som Jordi Alba, Arthur og Arturo Vidal sendt på banen i bestræbelserne på at afværge en potentiel pokalfiasko.

Også Real Madrid var i problemer i udekampen mod Unionistas, der ligeledes huserer i Segunda Division B.

Det lykkedes storklubben at hente en 3-1-sejr på et afrettet skud fra Gareth Bale, et selvmål og en flot soloscoring af Brahim Diaz.

Zinedine Zidane havde ligeledes valgt at stille med stort set hele arsenalet af profiler.