Lyt til artiklen

Den unge Manchester United-spiller Mason Greenwood blev i januar anholdt i en sag, hvor han er mistænkt for at have udøvet vold og seksuelt overgreb mod sin kæreste, Harriet Robson.

Nu er 21-årige Mason Greenwood blevet sigtet for voldtægtsforsøg, kontrollerende opførsel og overfald, der har ført til kropsskade.

Det melder den britiske anklagemyndighed i et statement.

»Alle punkterne er relateret til det samme offer,« siger Janet Potter fra anklagemyndigheden.

Harriet Robson lagde blandt andet dette billede op på sin Instagram-profil. Det er nu slettet igen.
Harriet Robson lagde blandt andet dette billede op på sin Instagram-profil. Det er nu slettet igen.
Vis mere

Mason Greenwood skal møde op i retten i Greater Manchester mandag.

Tidligere søndag kom det frem, at han er blevet anholdt igen efter mistanke om at have brudt sine kautionsbetingelser. Det skriver The Sun.

Allerede i februar blev Mason Greenwood løsladt mod kaution, men han skulle angiveligt være bag tremmer igen.

Bruddet på betingelserne skulle ifølge det engelske medie handle om, at Greenwood har kontaktet Harriet Robson, på trods af at han har forbud mod at gøre netop dette.

Mason Greenwood
Mason Greenwood Foto: Rui Vieira
Vis mere

Den tidligere engelske landsholdsspiller er blevet suspenderet af Manchester United, men modtager stadigvæk sin løn på 75.000 pund om ugen, svarende til 641.000 kroner. 21-årige Greenwood fremgår også stadig på Manchester Uniteds hjemmeside over ledige spillere i den stjernespækkede trup.

Sagen har dog allerede fået konsekvenser for Mason Greenwood, der er blevet droppet af sine sponsorer, blevet fjernet fra fodboldspillet FIFA og det er heller ikke muligt at få en trøje med Greenwoods nummer 11 i fanshoppen i Manchester.