Lyt til artiklen

Kamil Grabara er tilbage i FC København og var for første gang siden sin hovedskade i juli igen i kamptruppen søndag mod AGF.

Men han kom ikke på banen. Heller ikke selv om han ifølge sig selv 'slet ikke har konkurrence' i Maty Ryan, der blev hentet som hans afløser og på overbevisende måde har ageret som sidsteskanse for mestrene.

Således gav Kamil Grabara et opsigtsvækkende interview til Tipsbladet, hvor det stod soleklart, at polakken i hvert fald burde stå på mål for FC København igen. Nu.

»Jeg ser ikke nogen konkurrence om målmandsposten. Jeg har al mulig grund til at mene, at jeg er førstemålmand i FC København,« sagde Kamil Grabara til mediet.

Kamil Grabara har fortsat en skinne til at dække ansigtet efter sin skade.
Kamil Grabara har fortsat en skinne til at dække ansigtet efter sin skade. Foto: LINDSEY PARNABY
Vis mere

Interviewet har fået en masse omtale, men det er ikke noget, FC Københavns venstreback Victor Kristiansen har registreret.

»Jeg har ikke set det interview, desværre. Jeg læser ikke rigtigt, hvad der sker inde på medierne, så der kan jeg være dig svar skyldig,« siger han dagen før opgøret mod Manchester City og udelukker at fortælle, hvem han helst ser stå bag sig.

»Det har jeg ingen kommentar til.«

Victor Kristiansen vil dog gerne sætte ord på, hvad Maty Ryan har betydet for ham, efter FC København reagerede på Kamil Grabaras skade og hentede australieren.

»Jeg synes, at Matys indtræden på holdet har været fantastisk. Vi stod i en svær situation. Og hans måde at tage erfaringen med i spillet, det har været helt fantastisk. Det har jeg nydt godt af. Personligt har han været god til at tage fat i mig og hjælpe mig, i hvad end han har set bagfra,« lyder roserne.

Det var da også Maty Ryan, der fik opgaven mod AGF, og han holdt nullet i sejren.

Hvem der får tjansen onsdag, det ville FCK-træner Jacob Neestrup ikke ud med på pressemødet før kampen, så der er noget at se frem til med spænding, når startopstillingerne bliver offentliggjort en time før starten på opgøret.