Hvis du er fodbold-på-sofa-typen, som ikke kan få nok stjernebestøvet fodbold fra Premier League i dit tv, så er der godt nyt i de kommende år.

Selskabet, som står bag blandt andet TV3-kanalerne og Viaplay, Nordic Entertainment Group, har købt rettighederne til den bedste engelske fodboldrække i tre år fra sæsonen 2019/20 og fremad – og lover flere live-kampe på tv.

Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Her kan man læse, at der fra næste sommer vil være en stigning i antallet af live-kampe med 13 procent, så der i alt vil blive vist 232 kampe. Spilledagene vil typisk være fredag, lørdag, søndag og mandag, mens der også som altid vil være midtugekampe og kampe på helligdage.

Se de vildeste mål fra den forgangne sæson i Premier League i videoen øverst

»Premier League er den mest populære nationale fodboldliga i verden, og den tiltrækker de bedste spillere og managere fra hele verden. Ligaen løber næsten hele året rundt og giver dermed konstant underholdning og indeholder nu endnu flere kampe ugentligt,« udtaler Jørgen Madsen Lindemann, som er administererende direktør for Nordic Entertainment Group, som hidtil har været kendt under navnet MTG.

Manchester Uniteds Paul Pogba i duel med Tottenhams Christian Eriksen. REUTERS/David Klein Vis mere

TV-selskabet, som har haft rettigheder til Premier League i Danmark siden 2010, har også købt rettighederne til Finland og Sverige.

Da selskabet i 2015 sikrede sig rettighederne til at vise Christian Eriksen, Paul Pogba og de øvrige PL-stjerners kampe i Danmark valgte de at indgå en aftale med Discovery Networks om deling af rettighederne. Den aftale stopper efter den kommende sæson.

Det vides endnu ikke, om en lignende aftale kan komme i stand.