Der er gode nyheder i disse dage for den tidligere fodboldstjerne David Beckham, der er kommet lidt nærmere at få et hold i Major League Soccer.

»Jeg må give en stor tak til fansene, som har holdt med os. I dag er en spændende dag.«

Sådan sagde David Beckham tirsdag til AFP. For at kunne spille i den bedste amerikanske fodboldrække kræver det et stadion. Og det har været svært for David Beckham og hans ejergruppe Miami Freedom Park Group at finde et passende sted.

Tirsdag var der så vælgerafstemning i Miami, og her blev der stemt for en regelændring, der betyder, at David Beckham og hans ejergruppe nu kan kan forhandle sig frem til at kunne leje en tom bydel i intet mindre end 99 år. Et område, der er ejet af byen, og der er tale om Melreese Country Club.

David Beckham har store planer. Vis mere

Og der er ikke ligefrem tale om et lille område, for der er tale om 29 hektar - det svarer for eksempel til 40,5 fodboldbaner.

Selvom der stadig er et stort arbejde forude, er David Beckham glad for at have taget dét skridt.

Næste opgave for David Beckham og co. er dog væsentlig større. For planerne skal godkendes af fire ud af fem fra byrådet, og det kan også blive en dyr affære for fodboldstjernen at leje sig ind netop det sted.

Melreese er bygget på et giftigt affaldsområde, og det kan betyde en regning på, hvad der svarer til 27 millioner danske kroner - om året - for at få styr på det. Indtil videre virker David Beckham dog optimistisk omkring planerne.

David Beckham med sin kone Victoria. Vis mere

Men han understreger også, at han har høje ambitioner med sit hold. For der er krav og store målsætninger.

»Vi vil vinde. Jeg gør det ikke bare for at have et 'fint nok' hold. At vinde mesterskaber er vigtigt for mig,« siger den tidligere anfører for det engelske landshold.

David Beckhams planer om fodboldklubben så dagens lys i 2014, og det er ikke småting, den tidligere fodboldstjerne har i ærmet.

Hans projekt, der kommer til at løbe op i milliarder, involverer nemlig ikke blot et stadion. I planerne indgår også en park, et kæmpe hotel og en indkøbscenter.