Midt i de dårlige nyheder om skader til Christian Eriksen, Simon Kjær og Rasmus Højlund, er der endelig godt nyt på skadesfronten fra landsholdslejren. 

Andreas Skov Olsen, som ellers har været tvivlsom, er ankommet til Helsingør, og han ventes at blive spilleklar til skæbne-kvalkampen mod Slovenien fredag aften i Parken.

Det fortæller Kasper Hjulmand. 

»Skov Olsen er kommet ind. Han blev tjekket i går. Han træner for sig selv i dag. Vi tester ham stille og roligt. Vi satser på, at det går godt. Der er ikke noget at finde på ham, som det ser ud nu. Og går det godt i dag, er han fuldt med i træning i morgen,« siger landstræneren ved dagens presseseance i landsholdslejren.

Foto: Kim Price/AP/Ritzau Scanpix
Vis mere

Han understreger, at han regner med, at kantspilleren, der ofte figurerer i Hjulmands startopstilling, vil være klar til kamp på fredag, selvom han blev meldt skadet af belgiske medier i weekenden. 

»Han burde være klar, vi tester ham af i dag. Der er nogen stopprøver. Forhåbentligt går det, som det skal.«

Tirsdag står den på træning i forskellige grupper for landsholdsstjernerne på træningsbanerne i Helsingør alt efter, hvor stor en belastning den enkelte spiller er kommet ind i landsholdslejren med, fortæller landstræneren.

Onsdag og torsdag trænes der som udgangspunkt igennem alle mand samlet.

Andreas Skov Olsen, som har stor succes i Club Brugge, kan blive et vigtigt våben i fraværet af de offensive esser Eriksen og Højlund fra Manchester United, som begge blev skadet i weekenden.