Der er både lidt godt og skidt nyt fra de spanske medier til Ståle Solbakken og FC København inden vinter-fodboldbraget i København torsdag aften.

Her lægger Atlético Madrid vej forbi Parken for at møde FC København i Europa Leagues 1/16-finale. Men det bliver uden angrebsmonsteret Diego Costa fra start.

Se Diego Costa score og få rødt kort for Atlético Madrid i videoen over artiklen

Det skriver de to store spanske sportsaviser med hovedfokus på Madrid-klubberne, AS og Marca, som baserer deres gisninger på Diego Simeones træning.

Her var hverken Diego Costa og profiler som Gabi og Vitolo med på 'det rigtige hold'.

To gange Diego - to gange vilddyr: Træner Simeone sparer Costa mod FCK Vis mere

Umiddelbart er det jo skønt nok for FCK’s noget svingende forsvar, at de især slipper for at bakse med den målbrunstige spansk-brasilianske angrebs-tyr Diego Costa fra start i det svære opgør.

29-årige Costa, som i denne sæson er vendt 'hjem' til Atlético efter tre succesfulde sæsoner i Chelsea, har scoret tæt på 100 sæsonmål i de seneste fire år.

Costa har siden sit comeback for Madrid-klubben i starten af det nye år scoret tre mål i fire optrædener.

Til gengæld melder AS, at forsvarsstyrmand Diego Godin er blevet klar efter en skade, og den rutinerede uruguayaner er derfor udset til at lede Atléticos defensiv i Parken i vanlig stensikre stil.

Det gør det på papiret potentielt unægtelig noget sværere for FCK’s offensiv at komme til chancer, da Godin betragtes som en af de absolut stærkeste midtstoppere i Europa i de sidste fem sæsoner.

Og for lige at hoppe tilbage til angrebet, så er det jo ikke fordi, at Kevin Gameiro, som skal spille ved siden af verdensstjernen Antoine Griezmann i stedet for Costa, er en ufarlig mand.

Den franske angeriber har scoret mere end 50 La Liga-kasser i de sidste fire sæsoner.

Diego Costa ventes ikke med fra start i Parken. Det er Antoine Griezmann til gengæld, ifølge spanske medier. Vis mere

Så uanset hvem Atlético Madrid-træner Diego Simeone vælger at starte med, så får de danske mestre det mere end svært i jagten på at gå videre i Europa League.

Se bare længere oppe i artiklen den stjernespækkede startformation, som det er ventet, at Simeone smider på banen til den udsolgte kamp på torsdag.

FCK kom godt fra land i foråret i Superligaen med en 5-1-sejr over Randers FC i Parken: