Christian Eriksen nyder endelig medvind i Inter.

Den tager heldigvis for danskeren også til på den økonomiske front.

For ikke nok med, at han efter godt et år i uvished er på vej til et gennembrud i startopstillingen hos Serie As førerhold, så lysner det også med henblik på at modtage sin herlige løn for arbejdet i det italienske.

I midten af januar kom det frem, at Inter skylder den store danske stjerne og hans holdkammerater fire måneders løn, fordi ejeren, den kinesiske Suning Group, er løbet ind i økonomiske problemer under coronakrisen, men nu er der gode nyheder på den front.

Ifølge B.T.s oplysninger har klubben allerede betalt den udeblevne løn for juli og august, og der er nu indgået en aftale med spillerne om, at de får deres tilgodehavende for november og december inden for få måneder.

Samtidig fortæller B.T.s kilder i Italien, at Inter slipper for bøder fra fodboldforbundet i forbindelse med den sene udbetaling af lønnen.

Det betyder, at Eriksen kan se frem til et stort millionbeløb, da han er en af dem, der tjener mest i Inter med en løn på over 50 millioner kroner efter skat om året.

Inter har dog også et mellemværende med Christian Eriksens agent, Martin Schoots, der er så rasende på klubben og den manglende betaling af sit arbejde, at han har stævnet Inter for 53 millioner kroner.

Andre læser også