Stille og roligt giver han alle de andre nye stjerner baghjul.

Andreas Christensen har fået gedigent klap på skulderen efter sin første sæson i FC Barcelona, som ikke kan betragtes som andet end en stor succes.

I en stor undersøgelse blandt læserne i den store Barcelona-sportsavis Mundo Deportivo bliver den danske landsholdsstjerne vurderet til at være den bedste nye spiller i FC Barcelona i den forgangne sæson, hvor storklubben løb med et suverænt mesterskab.

Christensen topper listen over nye Barca-spillere foran blandt andre selveste topscorer Robert Lewandowski, den franske landsholdsprofil Jules Kounde og Brasiliens VM-kantspiller Raphinha. 

Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Vis mere

Nok var det et gigantisk klubskifte set med danske briller, men som Mundo Deportivo skriver, så var Andreas Christensens ankomst i FC Barcelona på en fri transfer ikke noget, der løftede øjenbrynene hos de forkælede fans af stjerneklubben.

Men man skal da love for, at de mange Barca-fans har fået sig en positiv overraskelse over den 27-årige dansker, der jo ikke kan betragtes som en superstjerne som eksempelvis Robert Lewandowski. 

Det solide spil i midterforsvaret over hele sæsonen fra den spilintelligente midterforsvarer bliver belønnet af fansene, som har deltaget i Mundo Deportivos store undersøgelse. Se herunder.