Kasper Schmeichel og Leicester tabte 1-2 til Arsenal - men nu får de ferie!
Kasper Schmeichel og Leicester tabte 1-2 til Arsenal - men nu får de ferie! Foto: Tony O'Brien

Leicester-manager Claudio Ranieri beroligede sine spillere efter søndagens nederlag til Arsenal. I stedet for at blive straffet får spillerne nu en uges ferie.

Det kunne ikke blive mere bittert for Kasper Schmeichel og Leicester i 2-1-nederlaget til mesterskabskonkurrenterne fra Arsenal. Leicester havde kommet foran på et straffespark af Jamie Vardy, inden Danny Simpson blev udvist og så slog Arsenal til med én mand i overtal.

Men det var først dybt inde i dommerens overtid, at Danny Welbeck sikrede sejren med sit mål på Kasper Schmeichel, der havde stået en pragtkamp hidtil med vilde redninger.

En bitter pille at sluge.

SOCCER-ENGLAND-AVL-LIV/

Leicesters manager Claudio Ranieri var da også rasende på dommeren efter udvisningen og nederlaget, men han var stolt af sine spillere. Så stolt, at de først skal møde til træning næste mandag.

»Når du giver 120 procent, og du tror på, du kan gøre noget helt specielt for så at tabe kampen... Det er hårdt, men jeg sagde til dem (spillerne, red.): Bare rolig, I fører stadig ligaen med to point,« siger Ranieri ifølge lokalvisen Leicester Mercury med henvisning til afstanden ned til Arsenal på andenpladsen.

»Vi lavede et lille væddemål med spillerne. De spurgte mig, at hvis de formåede at få ni point (i kampene mod Liverpool, Manchester City og Arsenal, red.), om de så kunne få en uges fri. Det sagde jeg okay til. Nu fik de kun seks point, men jeg ville have været glad med et point mod City og ét mod Arsenal, så da vi vandt over City, var det som ni point for mig. Nu kan de tage hjem, og vi ser dem først næste mandag. De fortjener det,« lyder det fra italieneren, der også afslørede, at Leicester-spillerne ikke planlægger at tage tilbage til København, som de gjorde i december.

SOCCER-ENGLAND-ARS-LEI/

»Jeg ved ikke, hvor de skal hen. Måske Dubai eller sådan noget. Jeg tager en dag i London, inden jeg tager tilbage til Rom.«

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.