»Kujon!« »Du har ikke gjort en fucking skid for mig!«

Sådan lød det under træningen efter weekendens opgør mellem Newcastle og Wolverhampton, hvor Newcastle-spilleren Matt Ritchie var rasende på manageren, Steve Bruce.

Vredesudbruddet kom efter, at manageren offentlig gav spillerne skylden for at måtte nøjes med et 1-1-resultat. Steve Bruce sagde i et interview efter kampen, at Matt Ritchie ikke videregav instruktioner fra manageren, da de efter en snak sammen på sidelinjen om et formationsskifte indkasserede et mål på grund af forvirring på Newcastle-holdet.

Matt Ritchie prøvede at ringe sin manager op efter kampen, men Bruce ville ikke snakke. Matt Ritchie mødte derfor rasende op på træningsanlægget tirsdag, hvor han nægtede at snakke med sin manager igen og kaldte ham 'kujon', skriver engelske Daily Mail.

Foto: LEE SMITH
Vis mere

Steve Bruce reagerede meget voldsomt på kommentaren og gik ved træningen over for at konfrontere Matt Ritchie, der prompte fik et skulderskub af sin manager og følgende ord med på vejen:

»Efter alt det, jeg har gjort for dig!«

Efter det spektakulære sammenstød og interviewet efter kampen, hvor manageren gav spillerne skylden for udligningen, er spillerne gået sammen med Matt Ritchie og har udtrykt utilfredshed med Steve Bruce over for klubbens administrerende direktør, Lee Charnley.

Flere spillere i klubben vil have assistenttræneren Graeme Jones til at overtage cheftrænersædet resten af sæsonen, da de mener, det vil styrke holdets chancer for at blive en sæson mere i Premier League.

Foto: RICHARD SELLERS
Vis mere

Kilder omkring klubben fortæller til det engelske medie, at spillere på WhatsApp-grupper gjorde grin med trænerens ageren i klubben og i medierne op til kampen mod Wolves.

Der var dog ikke meget at grine ad, da Steve Bruce valgte at hænge flere spillere ud efter kampen.

Blandt andre forsvarsspilleren Jamal Lewis fik hårde ord med på vejen fra manageren. Det samme fik keeperen Martin Dúbravka og den brasilianske spydspids Joelinton.

Newcastle er blot tre point over nedrykningsstregen, og holdet har kun hentet to sejre i de seneste 17 kampe i alle turneringer.