Et tidligt karrierestop truer.

Desværre ser det alt andet end godt ud for Viborgs Mads Lauritsen.

Den 30-årige forsvarer har kæmpet med en delvist overrevet akillessene, men det går ikke godt.

Han har været ude siden marts, og udsigten til at komme tilbage svinder.

»Jeg har fået besked fra lægerne om, at sandsynligheden for at komme tilbage desværre ikke er ret stor, så det er selvfølgelig en mærkelig fornemmelse lige nu. Jeg er helt sikker på, at jeg vil fortryde det, hvis ikke jeg fortsætter med at lave min genoptræning – og hvis ikke det er for at komme til at spille fodbold igen, så i hvert fald for fortsat at kunne have et aktivt liv i fremtiden,« siger han til klubbens hjemmeside.

»Så status lige nu er, at jeg stadig genoptræner hver dag, og når jeg er færdig med at træne, vil jeg forsøge at bidrage andre steder i klubben, hvor jeg kan skabe værdi både for VFF og for mig selv. Som person ser jeg altid positivt på enhver udfordring og det gør jeg også nu, selvom det selvfølgelig var en tung besked at få. Jeg er ikke klar til at sige endegyldigt stop endnu, så jeg passer min genoptræning i håb om at komme tilbage, men samtidig er jeg også nysgerrig på livet efter fodbolden,« siger Mads Lauritsen.

Viborg har høje tanker om deres spiller og vil gerne beholde ham i klubben - om ikke andet i en anden funktion end som fodboldspiller, fortæller sportschef Mads Agesen.