Intet skifte til en stor klub men derimod en ny kontrakt i Leicester.

Det er fremtiden for den danske landsholdskeeper Kasper Schmeichel, der nu har kontrakt med den engelske klub indtil juni 2023.

»Jeg er meget glad for at være her i mange år endnu. Jeg har været i Leicester størstedelen af min karriere, og har haft så fantastiske stunder her. Forhåbentlig får vi flere. Jeg har følt mig hjemme i klubben fra dag et, så jeg vil gerne takke fansene for deres støtte, og ejerne af klubben, som har spillet en stor rolle i min karriere. Jeg vil gerne være med til, at klubben får mere succes, for jeg har elsket hvert minut her, og forhåbentlig kan vi blive ved med at bevæge os i den rigtige retning,« siger Kasper Schmeichel til klubbens hjemmeside.

Den nye kontrakt er blevet offentliggjort fredag aften - altså på transfervinduets sidste dag.

Kasper Schmeichel skiftede til Leicester i 2011, og han har blandt andet været med til at vinde et mesterskab og spille Champions League med den engelske klub.

Efter et stærkt VM fra den danske landsholdsmålmand begyndte der hurtigt at florere rygter om et muligt klubskifte denne sommer, hvor Chelsea blev nævnt som en potentiel bejler.

Rygterne blev dog endegyldigt manet til jorden af Leicesters manager i slutningen af juli.

»Vi kan ikke nå at finde en løsning, og vi kan ikke stå i den situation,« sagde Claude Puel om situationen, og nu står det altså også klart, at Kasper Schmeichel ikke skal nogle steder. I hvert fald ikke lige nu.