Jaja, det engelske transfervindue lukkede torsdag, men der er stadig masser af aktivitet derude.

Her er de største rygter fredag morgen:

Manchester Uniteds bestyrelsen har fortalt Jose Mourinho, at han skal stoppe med at kræve penge til nye indkøb og i stedet fokusere på at få det bedste ud af holdet. (Mirror)

Mourinho føler, at Paul Pogbas agent, Mino Raiola, har skadet United ved at tilbyde franskmanden til Barcelona og Juventus. (Times)

Som en del af aftalen med Everton, har Barcelona en tilbagekøbsklausul på Yerry Mina på 450 millioner kroner. (Marca)

Everton skal vente til senere i dag for at finde ud af, om det lykkedes dem af låne Kurt Zouma fra Chelsea. (Liverpool Echo)

Jürgen Klopp har ingen problemer med, at Emre Can valgte at takke nej til en kontrakt med Liverpool for at skifte til Juventus på en fri transfer. (Liverpool Echo)

Danny Rose er ivrig for at blive lånt ud til Paris Saint-Germain. (Sun)

Thibaut Courtois har slettet et åbent brev til Chelsea-fansene på sin Facebookside, da han modtog mange hårde kommentarer med på vejen. (Daily Mail)

Jack Grealish er klar til at underskrive en ny kontrakt med Aston Villa, som indeholder en klausul, der tillader ham at skifte til en ny klub, hvis Aston Villa ikke rykker op i Premier League. (Daily Star)

Everton var tæt på at skrive under med Marcos Rojo fra Manchester United, men handlen faldt igennem, da det ikke lykkedes United at hente en erstatning. (Daily Mail)