Lyt til artiklen

Frank Arnesen fortsætter som ekspertkommentator hos Kanal 5, når landsholdet skal forsøge at spille sig til VM i 2018.

Den tidligere danske landsholdsspiller, Frank Arnesen, har valgt at forlænge sin aftale med Discovery Networks Danmark og bliver igen en del af det hold, der skal guide danskerne igennem fodboldlandsholdets kvalifikation til VM-slutrunden i Rusland i 2018.

Her vil Frank Arnesen igen være ekspertkommentator i studiet før, under og efter landsholdets kampe sammen med Brian Laudrup og vært Mette Cornelius.

»Jeg synes, det har været utrolig spændende, hvor jeg har haft et rigtig godt samarbejde med folkene på Discovery - og ikke mindst med Mette og Brian. Det har været rigtig sjovt, også selvom holdet ikke kom med til EM,« siger Frank Arnesen om sin beslutning til BT.

Til daglig er Frank Arnesen sportsdirektør i den græske klub PAOK, og han indrømmer, at jobbet som ekspertkommentator gør, at der ikke er mange fridage i sigte de kommende to år.

»Selvfølgelig er det krævende, og det mærker jeg også. Jeg har ikke nogle fridage, men alligevel overgår glæden ved at lave tv det, at jeg ikke har fri. Men det er normalt i de dage, hvor jeg holder ferie eller ser noget andet, men det har jeg det fint med,« fortæller Frank Arnesen og fortsætter:

»Det bliver også spændende med den nye æra under Åge Hareide og se, hvordan det kommer til at gå. Det bliver utrolig interessant.«