Andreas Christensen var involveret i Chelseas mildest talt underholdende 3-3-affære mod Roma i onsdagens Champions League-brag.

Det er svært at være Antonio Conte for tiden. I Premier League kæmper Chelsea-manageren med at få de forsvarende mestre til at præstere som i sidste sæson.

Nederlag til Manchester City og Crystal Palace har skarpt panderynker i London-klubben, og det var tæt på at fortsætte efter onsdagens Champions League-kamp mod italienske Roma.

Englænderne smed en sikker 2-0-føring langt væk, og italienerne storspillede sig i sejrsposition med tre mål i rap. Heldigvis for Chelsea sikrede Eden Hazards hovedstødsscoring det ene point.

Danske Andreas Christensen var blevet valgt fra start af Chelsea-træner i et tremandsforsvar, hvor han havde Gary Cahill og Cesar Azpilicueta ved siden af sig.

Mens Chelsea har skrantet i denne sæson rent resultatmæssigt, har Christensen vokset sig stor og stærk i klubben, hvor Conte har stor tillid til den danske landsholdsspiller.

Og det resulterede i endnu en plads i startopstillingen for danskeren.

Chelsea har fået en glimrende start i Champions League-gruppespillet med to sejre i de første to kampe, så mens der er grund til bekymring i Premier League, hvor mesterskabet skal forsvares, har der ikke været grund til at ryste på hånden i Europa.

Allerede efter 11 minutter kom Chelsea foran. Andreas Christensens forsvarsmakker David Luiz forsøgte sig ude fra, blev blokeret og udnyttede i stedet returbolden til at banke bolden i kassen et godt stykke uden for straffesparksfeltet. Et fantastisk mål af brasilianeren, der har gjort det til vane at score på spektakulær manér.

Men det var Roma, der var bedst. Italienerne var uimponerede, mens Chelsea var kyniske. Efter et stort Roma-pres sørgede Eden Hazard for en 2-0-føring på en god, gammeldags kontra efter 37 minutter. Belgieren scorede lidt heldigt på riposten fra Alvaro Moratas skudforsøg.

Herfra startede Roma et flot, flot comeback iscenesat af de to tidligere Manchester City-spillere  Aleksandar Kolarov  og Edin Dzeko. Først kom Kolarov igennem i venstre side efter at have tørret Cesar Azpilicueta. Andreas Christensen, der spillede en fin kamp, kunne ikke nå at redde holdkammeratens fejl, og bolden strøg via danskerens fod i kassen til 1-2.

Helt fortjent fik Roma udlignet en halv time før tid. Edin Dzeko scorede et af sæsonens bedste mål, da han blev sendt i dybden. Her sparkede han til bolden første gang, mens den stadig svævede i luften. Hamret ind bag keeper Thibaut Courtois. Ingen chance.

Ti minutter senere fuldendte Roma et forrygende comeback, da Edin Dzeko kom først på et indlæg og scorede til 3-2. Eden Hazard udlignede til 3-3.

I kampens sidste periode bølgede det frem og tilbage mellem de to mandskaber. En sejr lå lige for, men det blev til ét enkelt point til hver.

Med det uafgjorte resultat topper Chelsea fortsat gruppe C med 7  point efter tre kampe og ligner efterhånden en sikker kandidat til videre avancement. Roma, Atletico Madrid og Qarabag følger trop med henholdsvis fem, to og ét point.