Lyt til artiklen

I år er det 30 år siden, at den bedste engelske række blev til 'Premier League'.

Ligaen har siden sin begyndelse i 1992 haft mange verdensklassespillere. Mandag skrev det britiske medie BT Sport på Twitter, at fans skulle indberette og stemme på deres favoritter fra ligaen til et All-Star-hold.

Fredag kom det frem, efter mere end 200.000 havde været inde og stemme, hvem de 11 spillere på All-Star-holdet er. Én af dem er Manchester United-legenden Peter Schmeichel.

Det danske målmandsikon var en del af Premier League fra 1991-1999 og igen fra 2001-2003. I de første otte år spillede Peter Schmeichel for Manchester United. I 1999 skiftede han til portugisiske Sporting CP. Men i 2001 vendte Schmeichel tilbage til England og spillede for Aston Villa og Manchester City.

Sammen med Manchester United har den tidligere stjernemålmand vundet fem ligamesterskaber og i sæsonen 1995/96 blev han kåret til sæsonens spiller.

Ifølge det britiske medie Daily Mail har afstemningen og kåringen af All-Star holdet, da også sparket gang i debatten på sociale medier blandt fans om, hvilke spillere der fortjener en plads.

Schmeichel er også blandt en af de kritiserede. Flere fans skriver ifølge Daily Mail, at Petr Cech burde have fået pladsen som All-Star-målmand frem for den danske United-målmand.

Peter Schmeichel spillede 310 kampe og formåede at holde sine modstandere fra at score i 128 kampe, de såkaldte clean sheets.