19-årige Jacob Vandsø Rasmussen kan være på vej til norsk fodbold, hvor Rosenborg meldes interesseret i den unge dansker.

Det er nok de færreste, der lige kender fodboldspilleren Jacob Vandsø Rasmussen. Men nu kan den unge dansker blive et kendt ansigt i den norske mesterklub Rosenborg.

I hvert fald skriver det norske medie Adresseavisen, at Rosenborg er ved at købe Jacob Vandsø Rasnussen fri af hans aftale med St. Pauli fra den tyske 2. Bundesliga.

Danskeren er forsvarsspiller er udset til at erstatte Holmar Örn Eyjolfsson, som Rosenborg har solgt til Maccabi Haifa fra Israel.

Jacob Vandsø Rasmussen forlod i 2014 dansk fodbold, hvor han skiftede fra OB til Schalke 04s ungdomshold. Her var han blandt andet med til at vinde det tyske U19-mesterskab med klubben, inden han i sommer skiftede til St. Pauli.

Det har dog knebet med spilletid for danskeren, der kan være fristet af udsigten til mere førsteholds-fodbold hos Rosenborg, hvis altså skiftet bliver en realitet.

Sker det, bliver han holdkammerat med danskerne Mike Jensen og Christian Gytkjær, der er blandt Rosenborgs største profiler.

Jacob Vandsø Rasmussen gav for tre uger siden det, der kunne ligne et hint om, hvilken vej karrieren var ved at tage. Således lagde han et billede på det sociale medie Instragram, hvor han står sammen med Rosenborg-spilleren Vegar Eggen Hedenstad.

Jacob Vandsø Rasmussen har på rygteplan været sat i forbindelse med Manchester United, da han var 17 år gammel.