Sadio Mané er nu en gift mand. 

»Helt ærligt, jeg er glad, også for at præsidenten har lykønsket mig. Ikke kun mine holdkammerater,« siger han til Daily Mail

»Alle har sagt tillykke og ønsket mig held og lykke, så jeg er glad,« siger fodboldstjernen om ægteskabet, der har fået stor opmærksomhed. 

Det skyldes dels, at han tidligere ikke har delt noget om forholdet, og så er hans udkårne væsentligt yngre, end han selv er. 

For Aisha Tamba, som han blev gift med den 7. januar, er 19 år gammel, mens Sadio Mane, der spiller for Al-Nassr i Saudi-Arabien, er 33 år.

De blev viet i Senegal i byen Dakar seks dage før starten på årets Africa Cup of Nations, og både venner og familie var angiveligt til stede. 

Ifølge adskillige medier – herunder Daily Mail – har de to dannet par i lang tid, men forholdet har været holdt hemmeligt, indtil de gav deres 'ja' til hinanden. 

De mødte angiveligt hinanden første gang, da Aisha Tamba var 16 år gammel, og ifølge Pulse Sports skulle den tidligere Liverpool-stjerne have betalt hendes regninger, da hun stadig gik i skole.

Under ceremonien, som der er billeder fra på sociale medier, var både Mané og hans nu hustru klædt helt i hvidt. 

Selvom fodboldspilleren aldrig tidligere har sat ord på forholdet til Aisha Tamba, har han dog sat lidt ord på kærligheden. Det skete i 2022 til mediet Tribune.

»Mange kvinder har spurgt mig, hvorfor jeg ikke er gift. Undskyld, måske spilder i jeres tid. Den kvinde jeg kommer til at gifte mig med er ikke på sociale medier. Jeg ønsker at gifte mig med en kvinde, der respekterer Gud og beder. Alle har deres egen måde at vælge, når det kommer til kærlighed,« sagde han i den forbindelse.