Jan Vertonghen har lidt svært ved at kapere, at der nu er en ny nummer 5 i Tottenham.

'Det her ser så mærkeligt ud,' lyder udbruddet fra ham.

Den belgiske fodboldspiller reagerer på Twitter over nyheden om, at danske Pierre-Emile Højbjerg efter sin ankomst til Premier League-klubben har fået lige præcis det nummer, som Jan Vertonghen havde gennem alle sine otte år i klubben.

Se bare her:

Kommentaren har da også medført en stribe af reaktioner om, hvor meget den 33-årige forsvarsspiller stadig er savnet i Tottenham, som han forlod denne sommer ved kontraktudløb.

Her valgte manager Jose Mourinho ikke at forlænge samarbejdet, og Jan Vertongen har endnu ikke fundet en ny arbejdsgiver.

Selv har han forklaret, hvordan det specielle forhold til klubben udviklede sig gennem årene.

»Jeg kom hver dag, og det var lige som at hænge ud med vennerne og spille fodbold,« fortalte Jan Vertonghen i forbindelse med sin afsked.

Imens har også en anden tidligere Tottenham-spiller ligeledes reageret på tirsdagens nyhed om, at Pierre-Emile Højbjerg er ny spiller i klubben: Landsmanden Christian Eriksen.

»Tottenham, jeg ved, at I tager jer godt af danskere. Så jeg er sikker på, at I gør det samme med Pierre-Emile Højbjerg. Held og lykke,« har den nuværende Inter-spiller meddelt fra både sin Twitter og Instagram-profil.

Christian Eriksen forlod den engelske klub i januar efter seks et halvt år i London.

Pierre-Emilie Højbjerg har fået en femårig kontrakt i Tottenham, og han har planer om at blive i klubben i lige så lang tid som forgængerne.

»Det var vigtigt for mig at komme til at spille i en klub, hvor jeg kunne se mig selv spille i mange år. Tottenham var den klub. Jeg er meget stolt, meget glad og spændt,« siger den nytilkomne dansker i et interview med klubben.

Flere medier mener at vide, at Tottenham gav i omegnen af 123 millioner kroner for ham.