Klovn. Ingen klasse.

Utilfredsheden er haglet ned over Michael Owen for en kommentar han søndag kom med i forbindelse med storkampen mellem Manchester United og Liverpool.

Den tidligere fodboldspiller er i dag ekspert hos den engelske tv-station BT Sport, og det var en kommentar om Manchester Uniteds Marcus Rashford, der fik folk til at reagere. Se højdepunkter fra 0-0-kampen øverst i artiklen

Kampen mellem de to ærkerivaler var især martret af et hav af skader. I alt fire spillere måtte lade sig udskifte bare i første halvleg. Især var Manchester United hårdt ramt:

Michael Owen var direkte i sin vurdering af, hvordan Liverpool-spillerne skulle agere over den skadede Marcus Rashford.
Michael Owen var direkte i sin vurdering af, hvordan Liverpool-spillerne skulle agere over den skadede Marcus Rashford. Foto: ED SYKES
Vis mere

Nemanja Matic og Anthony Martial var allerede på forhånd blevet skadet, og undervejs i de første 45 minutter måtte Jesse Lingard, Juan Mata og Ander Herrera lade sig skifte ud.

Omvendt var Marcus Rashford en af dem, der blev på banen - dog med synlige problemer. Men han kunne ikke blive skiftet ud, fordi Manchester United jo allerede havde brugt alle tre udskiftninger.

Det fik Michael Owen til at komme med følgende vurdering i BT Sports i forbindelse med pausen.

»Jeg ved ikke, om United bliver dårligere af udskiftningerne. Jeg kan godt lide Alexis Sanchez (der blev skiftet ind, red.). Jeg havde måske endda spillet med ham fra start i stedet for Mata,« lagde Michael Owen ganske harmløst ud.

Marcus Rashford havde problemer undervejs i kampen mod Liverpool.
Marcus Rashford havde problemer undervejs i kampen mod Liverpool. Foto: OLI SCARFF
Vis mere

Og så kom det:

»Men jeg kan sige dig én ting: Hvis jeg var Jürgen Klopp (Liverpool-træner, red.) i det omklædningsrum i pausen, ville jeg sige: 'O.k., den første fyr, der får chancen, skal sparke Rashford på det ben, han halter på,« lød det fra den tidligere fodboldspillere, der har optrådt for både Liverpool og Manchester United.

På eksempelvis Twitter var der stor forargelse over bemærkningen:

  • 'Den smule respekt, jeg havde for Owen er nu fuldstændig væk.'
  • 'Overhovedet ingen klasse i den udtalelse.'
  • 'Sikke en klovn. Overraskende at høre fra ham, når man tænker på mængden af skader, han selv havde.'
  • 'Flot. Vi har måske alle tænkt tanken, men at sige det på direkte tv. Det er virkelig lavt. Især når han har spillet for United.

Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær kom efter kampen med en vurdering af Marcus Rashfords skade i forhold til den kommende ligakamp mod Crystal Palace allerede på onsdag.

»Hvis han spiller den kamp, bliver jeg meget overrasket,« sagde nordmanden ifølge Manchester Evening News.