Afklapsning!

Der er store forventninger til det danske U21-landshold, som har kvalificeret sig til næste års EM-slutrunde.

Men onsdag aften tabte det danske talenthold med 1-4 ude til Spanien i den første af flere testkampe før EM.

Den offensive midtbanespiller Mikkel Duelund, der til daglig spiller i Dynamo Kiev, åbnede ellers opgøret med en tidlig dansk scoring efter blot fem minutter.

Den føring holdt i de næste 20 minutter, men så gik det stærkt i den spanske offensiv, der nåede at score tre gange inden pausen.

Efter 26 minutter udlignede angriberen Borja Mayoral til 1-1, og fem minutter senere bragte han Spanien foran 2-1.

Den spanske stopper Jorge Mere øgede til 3-1 kort før pausen, og så var den kamp mere eller mindre afgjort.

Borja Mayoral, der er ejet af Real Madrid og i denne sæson spiller for Levante, var dog ikke færdig og fuldendte sit hattrick 10 minutter efter pausen til slutresultatet 4-1.

Danmark stillede svækket op til kampen i spanske Logroño, da midtbanespillerne Philip Billing og Mathias Jensen samt offensivspilleren Jakob Bruun Larsen var ude med skader.

Til gengæld startede Lyngby-målmanden Oskar Snorre og Brøndby-stopperen Joel Kabongo inde og fik debut for Danmark.

Senere blev Sønderjyskes kantspiller Alexander Bah, FCN-spilleren Magnus Kofod Andersen og Esbjergs Jacob 'Lungi' Sørensen skiftet ind og fik debut.