Christian Eriksen (tv) fejrer sit mål til 2-1 for Tottenham mod Manchester City med holdkammeraten Harry Kane. Det danske fødselsdagsbarn blev matchvinder med scoringen.
Christian Eriksen (tv) fejrer sit mål til 2-1 for Tottenham mod Manchester City med holdkammeraten Harry Kane. Det danske fødselsdagsbarn blev matchvinder med scoringen. Foto: Lee Smith

Christian Eriksen blev matchvinder, da Tottenham i den sene søndagskamp vandt 2-1 over Manchester City i topbraget i Premier League, og derfor var den danske landsholdsspiller i godt humør efter kampen.

Som fødselar var der ekstra grund for Christian Eriksen til at fejre sit mål og sejren til Tottenham over Manchester City.

FBL-ENG-PR-MAN CITY-TOTTENHAM

»Det gør det kun endnu bedre,« sagde det 24-årige fødselsdagsbarn efter kampen til TV3 Sport 2.

»Selvfølgelig vågner man med en god følelse i maven, når man har fødselsdag, men det gør det jo kun endnu bedre, når man kan slutte af med et mål af den betydning, Jeg står med en uitrolig god følelse her bagefter - især fordi målet havde så stor betydning. Vi vinder bolden højt oppe på banen, og jeg løber imellem fire spillere, så det ser lidt umuligt ud. Men heldigvis har vi spillere, der kan aflevere, og heldigvis var den første berøring rigtig god, så jeg kunne afslutte,« sagde Christian Eriksen om målet til 2-1, som også blev kampens sidste.

BRITAIN SOCCER ENGLISH PREMIER LEAGUE

Sejren betyder - kombineret med Leicesters nederlag til Arsenal tidligere søndag - at Tottenham kun er to point og en bedre målscore fra førstepladsen i Premier League.

»Det betyder, at vi er med i mesterskabskampen. Men vi skal stadig tage det stille og roligt. Vi ligger da rigtig godt til nu, men der er mange kampe endnu. Der venter os nogle spændende måneder, og jeg håber på det bedste,« sagde Christian Eriksen.

 

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.