Både internationale fodboldstjerner og danske landsholdsspillere valfarter til spillebyen i deres ferier.

Den kaldes for »Syndens By«. Og det er en varedeklaration, der passer perfekt til en ægte drengerøvstur.

Las Vegas er på få år blevet de danske fodboldstjerners nye insted, når det gælder feriemål, hvor det i længere tid har været et hit blandt de internationale fodboldstjerner.

Som B.T. beskrev i gårsdagens avis var Nicklas Bendtner i Las Vegas på en drengerøvstur, mens U21 landsholdet spillede EM på dansk grund. En slutrunde Bendtner havde meldt afbud til med begrundelsen, at han skulle bruge sommerferien på kvalitetstid med sønnen Nicholas.

Men Nicklas Bendtner var langt fra den eneste danske landsholdsspiller på plads i spillebyen. Samtidig med Bendtner var også A-landsholdskammeraterne Mads Junker, Thomas Enevoldsen og Simon Poulsen i »Syndens By«.

Ifølge B.T.s oplysninger er Las Vegas et hit som feriested for adskillige af landsholdsspillerne, og det sker, at spillerne i landsholdslejren koordinerer at mødes i den amerikanske partyby i enten sommer- eller vinterferien.

Det var også tilfældet i denne måned, hvor en gruppe af A-landsholdsspillerne tog til Vegas med egne venner og så mødtes med fodboldkammeraterne. Også Superliga-spillerne valfarter til Las Vegas, hvor det tidligere var blandt andet feriebyen Agia Napa på Cypern, der var det perfekte rejsemål for Superliga-spillere om sommeren.

Men rygterne om Vegas’ fristelser med gambling, smukke piger og vilde natklubber har hurtigt spredt sig som en steppebrand i fodboldmiljøet. Den tidligere Real Madrid-stjerne og danske landsholdsspiller Thomas Gravesen har i en årrække haft mindst en drengerøvstur til Las Vegas med vennegruppen, hvor han har sørget for, at der ikke har manglet noget. Blandt de helt store internationale fodboldstjerner har Las Vegas længe været byen, man SKULLE til, når en gruppe venner skulle af sted. Samme uge som Bendtner var i Vegas var blandt andre hans holdkammerater i Arsenal Robin van Persie og Marouane Chamakh samt de engelske A-landsholdsstjerner Frank Lampard og Ashley Young.

Det var i går ikke muligt at træffe nogen af A-landsholdsspillerne, som har været i Las Vegas i ferien.

FÅ MERE UD AF SOMMERENS STORE CYKELLØB PÅ DE FRANSKE LANDEVEJE. SPIL MED I TOUR DRØMMEHOLDET HER: